Tipul înregistrare

Elevii dintr-o şcoală vor să facă un top al celor mai bune 10 melodii pentru fiecare săptămână. Ajutaţi-i să realizeze un program prin care se introduc n date de forma titlu melodie, interpret, număr puncte acumulate, număr puncte primite şi care afişează primele 10 titluri, în ordinea descrescătoare a punctelor.
2) Dintr-un lot de n persoane care s-au înregistrat cu nume şi data naşterii, trebuie selectate acele persoane care au împlinit 18 ani la 1 ianuarie 2006. Datele de intrare cuprind valoarea lui n şi cele n perechi de date de forma nume yy mm dd şi sunt conţinute de fişierul date.int, iar datele de ieşire conţin numele cerute afişate pe verticală pe ecran.
3) La o staţie meteo se trec datele în fişierul temp.int sub forma data temperatura. Să se prelucreze aceste date afişându-se zilele în care temperatura a fost maximă.
4) Într-o clasă de maxim 25 de elevi, fiecare a primit câte unul din calificativele suficient, bine şi foarte bine la fiecare din cele 10 materii. Datele se introduc în calculator sub forma: nume elev număr de calificative suficient număr de calificative bine număr de calificative foarte bine. Să se afişeze în ordine descrescătoare statistica notării (numărul de suficient, de bine şi foarte bine) şi numele elevului cu cele mai multe calificative fb.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Deplasarea elementelor unui vector

Alt set de probleme

Obiecte cu care lucreaza algoritmii