Drupal - Putere de abstractizare

Imaginati-va ca in mainile dumneavoastra sunt piesele componente ale unei masinute de jucarie. Daca le puneti cap la cap cu indemanare puteti obtine macheta de masina dorita. Si asta este doar inceputul!
Sistemele de manangement sunt in general concentrate pe un mod special de abordare si au sarcina de a gestiona un site WEB. Ele pot folosi diverse plug-in-uri pentru a extinde aceasta functionalitate. Deoarece Drupal are incorporata aceasta idee de abstractizare in "ADN"-ul sau poate realiza o generalizare profunda in felul lui de a realiza anumite lucruri.El poate rapid sa adune propriul sau motor de stiri personalizat. Acest lucru va va ajuta ca oata ce ati descoperit cateva dintre intrumentele cheie ale universului Drupal, sa va vina tot felul de idei prin care sa reusiti sa le combinati astfel incat rezultatul sa va incante.
Drupal se caracterizeaza printr-o mare flexibilitate deoarece este un mediu stratificat care ofera un mare control asupra fiecarui aspect pe care va doriti sa-l creati foloind Drupal.

In concluzie, daca doriti sa creati minunate situri personalizate, Drupal este alegerea potrivita. Cu ajutorul lui puteti imbina cu usurinta cateva module gata create astfel incat rezultatu sa va surprinda chiar si pe dumneavoastra.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Deplasarea elementelor unui vector

Alt set de probleme

Obiecte cu care lucreaza algoritmii