Comparări între valorile a două variabile

Comparări între valorile a două variabile

1) Date două numere, afişaţi-l pe cel mai mic. Exemplu : Date de intrare : 44 32 Date de ieşire : 32.
2) Se introduc vârstele a doi copii. Afişaţi care copil este mai mare şi diferenţa de vârstă dintre cei doi. Exemplu : Date de intrare : 6 13 date de ieşire : al doilea copil este mai mare cu 7 ani.
3) Se introduc punctajele a doi sportivi. Afişaţi-le în ordine descrescătoare. Exemplu: Date de intrare 100 134 Date de ieşire: 134 puncte 100 puncte
4) Dintr-o cutie cu trei numere se extrag două numere. Cunoscând suma celor două numere extrase, să se afişeze numărul rămas în cutie. Exemplu : date de intrare : numere existente in cutie 5 12 8 suma numerelor extrase 13 date de ieşire : 12.
5) Se dau două numere. Să se înmulţească cel mai mare cu doi şi cel mai mic cu trei şi să se afişeze rezultatele. Exemplu : date de intrare : 3 7 date de ieşire : 9 14
6) Se introduc două numere întregi. Să se testeze dacă primul număr este predecesorul (succesorul) celui de-al doilea şi să se afişeze un mesaj corespunzător. Exemple : date de intrare : 2 4 date de ieşire : Nu ; date de intrare : 5 6 date de ieşire : Da.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Deplasarea elementelor unui vector

Alt set de probleme

Obiecte cu care lucreaza algoritmii